CE-Ajokortti.fi

 

 

D1E-Ajokortti

Easy Kuljettajakoulutus tarjoaa laadukasta opetusta koko Etelä-Suomessa laatukalustolla. Meiltä saat kaikki raskaan kaluston koulutuspalvelut ammattitaidolla toteutettuna nopeasti, tehokkaasti ja joustavasti.

D1E-ajokortin suorittaminen

D1E-korttia tarvitset kun ajoneuvoyhdistelmäsi veturi on D1-luokkaan kuuluva ( >3 500kg – < 5000 kg ) ja vedät jarrullista, varsinaista perävaunua. < 750 kg kevytperävaunua saat hinata D1- tai D-kortilla.

D1E-kortin pohjana sinulla täytyy olla D1- tai tai D-ajokortti:

  • D1-ajokortin korotuskurssi D1E-luokkaan koostuu 8 tunnista teoriaopetusta sekä 10 tunnista ajoharjoituksista.
  • Jos nyt lähdet B-kortista liikkeelle, niin ensin D1-kortti ja siihen D1E-korotus päälle.

Päästäksesi liikkennöimään työksesi, sinun tulee suorittaa ammattipätevyyskoulutus kaiken päälle. Voit suorittaa kaikki vaikka samanaikaisesti.

Ajokorttiluvan hakeminen

Aloitettuasi kurssin, saat kolmen päivän sisällä postissa ajokorttilupahakemuksen. Tarkista ja allekirjoita hakemus sekä lisää tarvittavat liitteet. Liitteeksi tarvitset kaksi passikuvaa ja lääkärintodistuksen, sekä 40€ ajokorttilupamaksuun. Käsittelyaikaa hakemuksella on 1-2 päivää. Voimassa oleva lupa vaaditaan teoriakokeen suorittamiseen. Kurssin voit kuitenkin aloittaa, vaikka lupa ei olisikaan voimassa.

Ilmoittaudu autokouluun

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkella tai soita meille. Kurssi alkaa kun ilmoittautuneita on vähintään 5. Jokaiseen ilmoittautuneeseen otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä kurssin alkamisesta.

 
Kurssit

Kurssit & hinnat

Päiväystä klikkaamalla lisätietoja

 
 
Autokoulu Easy Driver 2013 ©